Pimp my site
Door: Maarten
Blijf op de hoogte en volg Maarten
02 Juni 2007 | Nederland, Bilthoven
De vakantieperiode staat voor de deur en bij mij begint 't allemaal weer te kriebelen. Helaas, helaas, beide reizen waarvan ik er één heel graag zou willen doen werden niet geboekt. Dus Marokko en Namibië tot een andere keer.
Voor dat laatste land geldt dat 't meest, voor 2008 heb ik al een kleine planning gemaakt met Pascal en Marieke en dan gaan wij (zomer, najaar, dat weten we nog niet) naar Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika :-D! Een kampeerreis wel te verstaan, via Baobab. Hier de link naar de reisinfo: http://www.baobab.nl/packagefaq.asp?PackageCode=670N&dmPar=Reizen+naar+Namibië+Botswana+Zambia+Zuid-Afrika+Kampeersafari
Voor nu moet c.q. wil ik nog snel een klein reisje boeken. Wellicht dat ik over een maandje of 2 op het Kremlin heb gelopen en een wedstrijd van Dick Advocaat's Zenith heb bezocht. Maar eerst: boeken!
Ik heb enkele reisverslagen opgepimpt met enkele foto's.
En... ik heb een filmpje geplaatst van de Himalaya, daar was het natuurlijk om te doen in het najaar van 2006! Mount Everest is natuurlijk het middelpunt. V.r.n.l. (doe een keer een andere volgorde) zie je Annapurna in Pakistan, het grote grijse massief is Cho Oyo en helemaal links is Mount Everest met de Lhotse en de Nuptse ernaast.
Nog maar een half jaartje en dan is het 2008, heb 'r nu al zin in!!
Maarten
15 Juni 2007 - 17:51